lördag 27 februari 2010

2 års dag

Idag har jag och min pojkvän varit ihop i 2 underbara år, vilket har firats lite ikväll med middag i stan på en Persisk restaurang samt en snabb fika på Wayne's Coffee, och filmen Wolfman på bio. Middagen var faktiskt över förväntan, jag åt vegetarisk gryta till varmrätt som var toppen god! På restaurangen får jag en present av Jonathan, ett Bola smycke som jag har önskat mig! Jätte fin och tydligen väldigt harmoniskt för vårt lilla barn som kan höra ljudet av en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när man rör sig. Fint!

Ps.
I natt drömde jag för första gången om vårt barn, att vi fick en pojke. En liten flummig tvist i drömmen var dock att barnet var halv Kines och vi befann oss i en Kinesisk galleria där några äldre Kinesiska män undersökte spädbarn. De undersökte min son och stack en hel del nålar i mitt barns ansikte (läskigt!) och pekar på hans panna och visar mig en böld och säger något om att han har pesten. Männen börjar att skrika och frågar vart hans mamma är och jag svarar att det är mitt barn, de tror mig inte och tjuter ut - men pojken är Kines! Du kan inte vara mamman!?
Jag svarar med att - jo det är mitt barn, jag är mamman. Pappan är Kines! De tror mig inte och vi fortsätter att skrika lite fram och tillbaka till varandra innan de tillslut förstår att jag är barnets mamma. Gud vilken flummig dröm!

1 kommentarer:

Lalla sa...

hahaha vilken knäpp dröm! Låter som att du drömde om Elliot men ändå inte.

Sött smycke, grattis för 2-års dagen! Puss

Skicka en kommentar