söndag 25 juli 2010

Hoho jaja

Länge sedan jag kände lust till att blogga. Orden liksom finns inte just nu, har inte haft ork, lust eller tid till att blogga. Mycket pågår i huvudet mitt, man försöker liksom slappna av mer nu, ta dagen lite som den kommer och ställa in sig på att man snart ska bli mamma. Nu känns ju inte 4 September för långt bort, snart är vi ju faktiskt där. Och såna dagar som idag, då det känns som Höst är både underbart och nervpirrande. BB väskan är i alla fall så gått som klar, eller nja inte riktigt, men nästan. Har hunnit med att tvätta alla barnkläderna i alla fall, så det känns skönt att fått avklarat. Behöver dock tvätta sängkläderna till spjälsängen, men att sätta upp skötbord, bädda spjälsäng och montera ihop barnvagnen väntar vi nog med tills lilla hjärtat kommit.

Påtal om annat, i dag blev det fika. På Söder, med bästa vännen Tova & Elliot samt våran vän Roya. Lika uppfriskande som alltid att möta dem, prata om allt och ingenting, idag blev det dock (som nästan alltid) prat om barn och graviditet. Lite frågor om amning och diverse. Alltid bra med vänner som redan har barn. För mig är ju allting nytt, har ju läst på så gått det går men man kan ju aldrig bli helt förbered på vad som komma skall..

1 kommentarer:

Roya sa...

Hej Emma!

Det blir nog inte av den här helgen. Jag och Sonyas pappa ska försök städa och packa saker så han kan ta med de saker han ska ha o resterande ska in i förrådet. Kanske nästa helg? om du orka än...
kram

Skicka en kommentar