måndag 22 februari 2010

Lösning

Jag har hittat en super bra lösning för oss gravida! Om ni som mig är sugen på öl & mögelost så finns det ju faktiskt ett superb alternativ, Carlsbergs Non Alcoholic öl, samt Kavlis (bredbara smältost, som är pastöriserad.) Ädelost! Jag har kämpat med att gilla öl, men senaste året så har jag faktiskt lärt mig att inte bara gilla öl utan faktiskt tycka att det kan vara sjukt gott någon gång med en iskall öl.

Ps. Läste nyss på Livsmedelsverkets hemsida om att man ska undvika att äta mögelost även om den är pastöriserad! Det läser jag nu efter att jag ätit upp nästan en halv tub! Inte för att jag tror det kommer att hända något, men kanske inte borde äta upp resten. Trist, jag som trodde att jag hade hittat min lösning på mögelost problemet men nej tydligen inte?

Har tänkt att ringa min barnmorska idag, har 2-3 frågor som jag vill ta upp med henne så kanske borde jag passa på att fråga om just det här med pastöriserad mögelost?1 kommentarer:

Lalla sa...

Ädelost är gott, ölen håller jag fortfarande på att "lära" mig att tycka om. Får se om kenny lyckas konvertera mig nångång ;)

Skicka en kommentar