torsdag 11 augusti 2011

Så här såg det ut här hemma vid mellis

Lo var helt galet duktig och åt helt själv idag. Och, första gången hon provade att dricka ur sugrör också ♥ ! Det tog bara en liten stund för henne att fatta galoppen. Jag visade själv hur man gjorde ett par gånger och att hon var tvungen att hålla smoothiesen (köpte Nestle's smoothie Ananas & banan smootie idag från Konsum som jag fick syn på. Endast 10 kr, och ganska intressant för Lo att äntligen få prova något nytt. Och något köpt) med båda händerna. Hon både drack sin smoothies (som hon älskade) och åt en liten talrik med små brödbitar med endast Bregott smör (ja nu äter hon mejeri produkter, äntligen! Och det betyder att jag också kan) på.


Ps: Var på Bvc idag, för 1års kontrollen (hon fyller ju snart 1 år! gahhh!), vi har inte varit på Bvc sen i Maj! Det var ett tag sedan som jag och våran Barnmorska konstaterade, ja hela Sommaren har ju farit oss förbi. Det såg i alla fall bra ut med Lo, hon ligger fortfarande precis 1 kurva under i vikt och huvudomfång. Men längden, ja där ligger hon inte under längre, utan precis på mitten kurvan! Inte konstigt om hon blir lång heller då både jag och hennes pappa är rätt så långa liksom. De gjorde lite tester på vad hon kan och inte kan, sånt där rutintjafs ni vet. Barnmorskan sa att Lo ser ut att må riktigt bra och vikten hennes är inte längre ett jätte stort problem då hon ändå följer sin egen vikt kurva, vilket är viktigast. Samt att hon verkar ligga före många andra barn i hennes ålder på det intellektuella planet. Dock är hon inte lika rörlig och "springer" omkring runt bord som många i hennes ålder kan göra, ja samt att klättra över saker. Tänk så olika det kan vara, barn är så unika. Ja alla människor, varje individ är ju det.

Trodde förresten att 1års vaccinationen skulle bli av idag, så helt inställd på en gallskrikande Lo i min famn som skulle bli hängig och troligtvis få feber framåt kvällen. Men, inte blev det någon vaccination idag utan det ska vi göra i slutet av Månaden. Vilket självklart är skönt, men det är ju lika fint att ha det hela avklarat..





Älskade lilla Lodjuret var matglad idag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar