fredag 21 maj 2010

Mvc

Allt gick bra på Mvc. Vår trevliga barnmorska berättade att vår bebis är Rh-negativ vilket är goda nyheter! Så ny slipper vi oroa oss över det. Sen kollade hon mitt järnvärde vilket förvånandsvärt faktiskt har stigit från 122-123, nej det är inte mycket skillnad men det är galet att det överhuvudtaget har blivit lite bättre i alla fall, trots att jag inte kunnat ta mina järntabletter. Sen undersökte hon om svampen försvunnit, vilket den har! Barnmorskan lyssnade också på bebisens hjärtljud, allt lät bra och återigen slog hjärtat i 140. Min livmoder var så stor den ska vara och jag blev sjukt förvånad över att den slutar 5 cm över min navel.
Så bara bra nyheter idag. Barnet är Rh-negativ som mamma, mitt järnvärde har inte sjunkit, och svampinfektionen är borta! Skönt!

Nu ska jag göra mig en kopp koffeinfritt kaffe och äta lite lunch (jordgubbar med sojamjölk, 2 st mackor med ost,spenat & tomater! Gött), senare ikväll så ska jag & pojkvännen träffa några gemensamma vänner i stan. Trevlig Fredagskväll gott folk!

Ps:
Blev tipsad om Fexim som jag ska börja med idag. Det är Järntabletter i form av brustabletter! Sjukt bra!

2 kommentarer:

Roya sa...

grattis! Vad skön att höra om goda nyheter!

Har du en snäll bäbis eller en vilding i magen?

kram kram

Mamma Emma sa...

Ser att du kan kommentera nu på min blogg nu :)

Tack! ja jätte skönt att höra.
Jag har en väldigt snäll bebis i magen, känner den bara pytte lite på kvällstid, när den vänder sig och bökar omkring.
Själv, har du börjat känna av din bebis lite nu?

Skicka en kommentar