lördag 15 maj 2010

Mini roadtrip

Nyckelviken. Dit åkte vi idag. Fint som tusan, luktade bondgård och sommar. Underbar dag, solen sken och inte ett endaste moln på himlen. Kunde inte ha blivit bättre. Vi låg ett bra tag på klipporna och solade oss tills vi blev alldeles varma och svettiga. Det var nästan bara barnfamiljer där, barnvagnar överallt och små barn som sprang omkring. Kan verkligen tänka mig att åka dit nästa Sommar en sväng med vårt barn.

Efter Nyckelviken bestämde vi oss för att åka förbi min mormor på hemvägen. Dock stötte vi på "lite" problem längst vägen då bilen helt plötsligt stannade mitt i vägen, på början av en bro! Vi fick panik (eller nja mest jag) , men fick i alla fall bilen i rullning i lägsta farthastighet. Vi rullade långsamt över en spårvagnsräls då vi var tvungna att korsa den för att bilen skulle kunna rulla ner för en backe där och på sådant sätt få igång bilmotorn. Sjukt läskigt var hela upplevelsen. Fick en stor klump i magen. I alla fall så fick vi tillslut bilen ner i backen och bilmotorn startade återigen! Vi fortsatte då hemåt mot mormor.

Väl hos mormor så välkomnades vi med en stor fika & mellanmål. Jordgubbar i mängder och nybakat bröd var några av de saker vi åt. Satt på hennes veranda, på framsidan i solen och fikade och hade det jätte trevligt i några timmar. Efter ytligare lite solsting så begav vi oss hem.

Nu i kväll ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Ska snart börja med middagen, pasta med tofu carbonara. Ha en underbar Lördags kväll gott folk!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar